sábado, 7 de julio de 2012

Stop desnonament Gandia! Dilluns 9 de Juliol a les 9.30

Imatge: Àlex Oltra
COMISSIÓ HABITATGE 15M SAFOR-VALLDIGNA I LA PLATAFORMA D'AFECTATS PER LA HIPOTECA 

Tirar al carrer NO! Desnonament NO! 


El dia 09-Juliol -2012 a les 9.30 h. uns veïns vostres que viuen al carrer Plus Ultra núm. 45 – pis 2 – pta6 de Gandia, patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per Bankia.

El delicte d'aquesta família, composta per una persona de tres mesos, és haver-se quedat sense feina i com a conseqüència no poder pagar les quotes, però Rodrigo Rato, l’anterior President de Bankia i BFA , en l’exercici 2011 ha cobrat 2,34 milions d’€. Uns tant i altres tan poc.

La família no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins a l'hora, i es quedarà amb el deute .

Entre tots, sense voler-ho, estem ajudant a Bankia, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos.

Aquesta família ha demanat la condonació del deute, és a dir, donar el pis i quedar en pau. No els han concedit la seua petició. També ha demanat al jutjat nº 3 de Gandia que aplacen el desnonament fins que tinguen una ajuda oficial per llogar uns pis social. Fins avui no els han concedit cap petició.

Foto de la família afectada en el plenari del dijous passat
Imatge: Àlex Oltra

En definitiva, el que vol Bankia és tirar-los al carrer i deixar la família sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola)

NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,4 milions de habitatges buits.


El dilluns, membres de l'assemblea del 15M Safor-Valldigna, de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de La Safor, la PAH de València i també companyes i companys vinguts d'altres assemblees de la província mostrarem la nostra solidaritat per a intentar aturar el desnonament d'aquesta família, personant-nos a la porta de la seua casa a Gandia.
Siguem solidaris, hui per mi i demà per tu.
El que us demanem és que el dilluns 9 de Juliol a les 9.30 h estiguem a la porta de la casa d'aquesta família per parar el desnonament.
Si ens unim un món més just és possible.



2 comentarios:

  1. És important que ens unim totes i tots per parar aquest desnonament! Vos anime a participar. No podem permetre aquesta injustícia.

    ResponderEliminar
  2. Fem difusió de l'esdeveniment al facebook i convidem a tots els nostres contactes!

    https://www.facebook.com/events/373951782670795/

    ResponderEliminar