Qui som

Comissió d'educació
Per una educació pública i de qualitat, que ens iguale a totes i tots sense condicions. Exigim més inversió en educació (eliminació de barracons, baixada de la ratio...), així com la despolitització de la legislació educativa a través del consens polític i social. Que la planificació educativa siga elaborada per especialistes, tenint en compte la comunitat educativa, i que les escoletes siguen públiques. Per una renovació pedagògica real, per a crear ciutadans crítics i lliurepensants.

Contacte: acampadagandia.educacio@gmail.com


Comissió d'art, oci i cultura
Promoure la cultura popular i les arts en totes les seues vessants, i brindar la possibilitat als ciutadans de fomentar la seua creativitat mitjançant activitats participatives.

La comissió es reuneix tots els dimecres, 19 hores, a la plaça de la Indignació.
Contacte: c.ociculturagandia@gmail.com

Comissió de xicotet comerç
Xicotets comerciants i ciutadans de Gandia cooperen amb la finalitat de fomentar entre la població el consum responsable i concienciar al govern municipal sobre la necessitat d’adoptar mesures de recolzament a aquest sector econòmic, tan vulnerat per les grans superfícies.

La comissió es reuneix tots els dilluns, 20,30 hores, a la plaça de la Indignació.
Contacte: comerciosaforvalldigna@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Xicotet-Comer%C3%A7-Safor-Valldigna/248297981847367

Comissió de drets humans
Ajuda als immigrants residents a la comarca amb les seues problemàtiques invisibilitzades i en alguns casos criminalitzades. Perquè cap ésser humà és il·legal. Treballa per canviar les ordenances municipals que vulneren els drets més fonamentals de les persones, abocant a la misèria a desenes de famíles.
La comissió es reuneix tots els dijous, 19,30 hores, al local del Raval.
Contacte: c.dretshumans.gandia@gmail.com
e-mail: c.dretshumans.gandia@gmail.com
Bloc: ddhhgandia.blogspot.com

Comissió d'altres capacitats
Ajuda a les persones amb alguna malaltia o discapacitat, no reconeguent-se aquesta deficiència com a inferioritat, ja que desenvolupen altres capacitats. El principal objectiu és la lluita per la integració social i laboral, així com exigir el compliment de les lleis aprovades.
Contacte: otrascapacidades@gmal.com

Comissió d'habitatge
Dóna recolzament a les famílies víctimes de desnonaments o embargaments, per tal d’aturar alguns dels 2.500 casos que es troben en procés judicial a la comarca.

La comissió es reuneix tots els dilluns, al local de la CGT (Carrer Pintor Sorolla, 39). Si es suspén la reunió o es canvia la data, es comunica al bloc de la Comissió.

Contacte: afectats.lasafor@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Afectats-per-la-Hipoteca-de-la-Safor/221703407854127?ref=ts
Bloc: http://afectatslasafor.wordpress.com/

Comissió d'Ús de la terra i medi ambient
Treballa per la rehabilitació de terres abandonades per a la producció de cultius ecològics, donant recolzament als agricultors i generant nous llocs de treball, reduïnt així la taxa d’atur de la comarca. També treballa per la protecció del medi ambient.

La comissió es reuneix tots els dimarts, 18 hores, a la plaça de la Indignació.

Contacte: usdelaterra15m.foroactivo.com
Contacte: usdelaterra@gmail.com

Comissió 'Salvem la marjal'
Treballa per la defensa i la preservació del patrimoni natural que representa la marjal de Gandia, en perill des que el govern local anunciara la seua intenció de construir un camp de golf. Formació i sensibilització al voltant de la marjal.

La comissió es reuneix els divendres, 19 hores, a la plaça de la Indignació. Les reunions es confirmen, prèviament, per correu electrònic, pel bloc i el facebook.

Contacte: c.salvemmarjal@gmail.com

Comissió de comunicació
Difondre les activitats del moviment a través del bloc, mitjans de comunicació i xarxes socials. La transparència és una de les bases fonamentals del 15M, i per tant es manté permanentment informada a la població sobre totes les accions que realitzem.

La comissió es reuneix tots els dijous, 20 hores, a la plaça de la Indignació.
Contacte: acampadagandia@gmail.com

Comissió jurídica
Recolza jurídicament les accions de l’Assemblea Safor-Valldigna. A més, busca víes de reforma de l’actual Llei Electoral de l’Estat Espanyol, que impedeix la diversitat representativa de les minoríes polítiques i socials en el Parlament.

Contacte: c.juridicagandia@gmail.com

Comissió d'acció de carrer
S’encarrega de donar visibilitat en la pràctica a totes les reivindicacions proposades per les distintes comissions, mitjançant manifestacions, perolades als bancs, teatre de carrer, etcètera.

La comissió es reuneix tots els dimecres, 20  hores, a la Plaça de la Indignació.

Contacte: accioalcarrersv@gmail.com

Comissió de Coordinació:
Contacte: c.coordinaciogandia@gmail.com

Grup de treball "Cap a la vaga general":

La comissió es reuneix tots els dimecres, 20 hores, al local de la CGT.
Contacte: vagageneralgandia@gmail.com

També et pots suscriure a la nostra Llista de distribució per a estar en contacte directe amb tots nosaltres:
http://www.blogger.com/Llista%20de%20distribuci%C3%B3:%20http://listas.tomalaplaza.net/mailman/listinfo/gandia

Ens podeu trobar al facebook com Acampada La Safor - Valldigna i en Twitter com Acampada Gandia.