viernes, 6 de julio de 2012

L'Ajuntament ha de demostrar amb fets que està contra els desnonaments





Aquesta vesprada, hem llegit davant l'Ajuntament el següent document, aprovat en la darrera assemblea, al voltant de la necessitat d'un compromís real de l'Ajuntament de Gandia amb la ILP per a la modificació de la Llei Hipotecària, tal i com van aprovar al darrer plenari per unanimitat. 
Llegir document sencer.

Les 5 mesures concretes que demanem a l'Ajuntament de Gandia són: 


1. La cessió d'un espai dintre d'un edifici públic on puguem ubicar la seu física per a la recollida de signatures.
2. La cessió de vivendes amb lloguer social per a aquelles persones que hagen estat desnonades. AQUESTA MESURA ÉS PRIORITÀRIA. JA TENIM FAMÍLIES VIVINT ALS COTXES I AL CARRER. 
3. La mediació activa de l'Ajuntament de Gandia davant els bancs. Personant-se per a defensar el dret constitucional a un habitatge digne.
4. Una declaració municipal que demane als bancs l'aprovació d'una moratòria mentre dure la situació de crisi. Com diu la ILP en l’apartat del text articulat: article 2. Paralització dels desnonament i lloguer social.
5. Demanem l'Ajuntament la condonació de la plusvàlua que té que pagar la persona que el banc li ha concedit la dació en pagament. 


El destí d'aquest document, com us hem comunicat, era el de ser llegit al plenari municipal; oportunitat que, per escrit, ens ha estat notificada com a desestimada". 


No obstant, davant l'evident error comés al negar la participació ciutadana en el ple, que és un dret per a qualsevol ciutadà i ciutadana d'aquesta ciutat, finalment ens han hagut de donar la paraula i hem llegit el document.


De les peticions plantejades, no hem tingut resposta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario