viernes, 29 de julio de 2011

Més de 2.000 persones signen per les escoletes públiques a Gandia

La comissió d’educació de l’Assemblea Safor-Valldigna ha lliurat, aquest matí al registre d'entrada de l'Ajuntament de Gandia, 2.249 signatures a favor de les escoletes públiques a Gandia i en contra de la privatització de la seua gestió. La campanya de recollida continuarà durant els propers mesos. De moment, en tan sols 40 dies, l'Assemblea ha arreplegat més de dues mil.

La demanda és la següent: volem que la gestió de les escoletes es mantinga en mans d’institucions públiques i no se cedesca a empreses privades.Des de l'Assemblea, considerem que Gandia, fins ara, ha tingut una gestió pública exemplar pel que fa a les escoles per a infants de zero a tres anys i hauria de continuar així, ja que aquesta gestió no és estatal i es delega als ajuntaments. La intenció de privatitzar-les, com s’ha fet a altres municipis de la Safor, suposaria un risc d’exclusió social. 


Per tot açò, exigim que s’abandone aquest intent de privatització de la xarxa d’escoletes municipals
de Gandia i seguirem treballant a peu de carrer per informar a la ciutadania i fer una crida al posicionament en favor d'una EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT per als nostres xiquetes i xiquets. La educació no és un negoci. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario