martes, 1 de septiembre de 2015

Una solució digna per a Juana, Antonio i els seus quatre fills aconseguida!

01/09/2015, després de signar el contracte de lloguer social. 
Després de més de 9 mesos de lluita col·lectiva amb aquesta família, des de la PAH Safor cridem, una vegada més, que Sí es pot! I fem una crida a la creació d'una borsa d'habitatges de lloguer social per a famílies en situació de vulnerabilitat social a Gandia:

01/09/2015.- La Pah Safor celebrem que Juana i Antonio, una parella amb problemes d'habitatge, quatre menors a càrrec seu i situació de vulnerabilitat tinguen una opció digna per a viure, junt amb la seua família, després d'haver signat un lloguer social. Un lloguer que ha costat molt aconseguir, donada la mancança de vivendes públiques, ni en règim de lloguer social que té l'Ajuntament (al menys que tinguem constància la ciutadania).

Lamentem que encara siguen moltes les persones que en una ciutat com Gandia, on s'han balafiat molts recursos, no es compte  amb una borsa de vivendes socials. És obligació de les institucions que cap persona veja vulnerats els seus drets més fonamentals. Demanem humilitat i que complisquen el seu mandat i que, per tant, eixes vivendes siguen ja una realitat. Huí ja és tard. Sí que es pot!

No hay comentarios:

Publicar un comentario