miércoles, 9 de julio de 2014

PAH SAFOR DEMANA RESPOSTES CONCRETES A BANKIA

La PAH explica que si Bankia continua “venent fum”, tornaran les mobilitzacions

Aquest matí, membres de la PAH Safor (de l’Assemblea 15M Safor-Valldigna) i persones afectades per la hipoteca s’han personat a l’oficina de Bankia, situada al Passeig Germanies, núm. 22 de Gandia, per tal de reunir-se amb el director de l’entitat i fer-li arribar el malestar davant allò que  consideren “una interlocució de fum”. 

Cal recordar, que després de la mobilització realitzada per este col•lectiu el darrer mes de febrer per PAH, al mes de maig aconseguíen tindre una primera reunió amb l’interlocutor de Bankia. Però, malauradament, a dia de hui, quan es compleixen dos mesos d’eixa data, “no hem solucionat cap  dels casos tractats a la dita reunió”, han explicat des de la Plataforma. 
demanar a Bankia que designara una persona interlocutora entre l’entitat i la

En aquest sentit, i per tal de deixar constància d’eixa “deixadesa”, el grup de la PAH Safor ha entregat hui a Bankia un escrit fent constància de tot això, recordant els casos que l’interlocutor es va comprometre a abordar i que, insisteixen des de la Plataforma, encara estan sense resoldre. 

La PAH Safor ja ha anunciat que, de continuar aquesta inacció, tornaran les mobilitzacions, doncs les famílies afectades estan patint greument i l’espera genera una vertadera angoixa. “Demanem respostes ja”, han conclòs. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario