miércoles, 9 de julio de 2014

10-J CONCENTRACIÓ A KUTXA BANK (GANDIA)

STOP DESNONAMENTS KUTXA BANK!

Aquest dijous, 10 de juliol, a les 10 h del matí, anem a fer visible una altra vegada que se segueix desnonant, que la banca segueix xafant el dret a l'habitatge i maltractant als seus clients. Així ho està fent Kutxa Bank.

La foto és de PERIODISMO HUMANO
Per això, anem a fer una concentració pacífica i sorollosa (Passeig Germanies, 58), perquè Kutxa Bank, malgrat les seues finalitats socials, ha demostrat ser totalment despiadada.

Recordem que el darrer 30 de juny, Kutxa Bank va tirar al carrer, amb repressió policial inclosa, una família, integrada per un nadó de 20 setmanes, la seua mare i el seu pare, així com als seus dos germans, de 9 i 3 anys, respectivament, a Madrid.

La família ocupava l’habitatge, propietat de Kutxa Bank, des de feia 11 mesos, moment en el qual van esgotar l’atur i els subsidis i no van poder fer front al lloguer del seu antic pis. Els policies van impedir als periodistes documentar el desnonament i els van obligar, per la força i amb amenaces de ser detinguts, a apagar les càmeres i a desallotjar l'habitatge.

Aquest va ser el cas de Jorge i la seua família, que –segurament- totes i tots poguereu veure alguns mitjans. Però hi ha més.

Per això, i per demanar la fi dels desnonaments perpetrats per Kutxa Bank, vine demà amb nosaltres a donar veu al dret a l'habitatge, i a recolzar a totes aquelles persones que estan patint els abusos d'aquests especuladors.

Vídeo del desnonament d'aquesta famila, per Periodismo Humano:

https://www.youtube.com/watch?v=psqki-yeLE8

No hay comentarios:

Publicar un comentario