miércoles, 18 de septiembre de 2013

SOLIDARITAT AMB ESTER I JOSE

Demà dijous, també tenim una cita amb Bankia per dir-li que ATURE LA REPRESSIÓ CONTRA ELS NOSTRES COMPAH's Ester i Jose, de la PAH Santa Pola

A tot el País Valencià, distintes PAHs ens concentrarem per denunciar la repressió que Bankia està exercint sobre dos companys afectats de Santa Pola .

Ester i Jose, membres de la PAH Santa Pola, que seran desnonades pròximament, han sigut denunciades per Bankia. Els acusen d'assetjament i amenaces (acusació totalment falsa), així com de posar adhesius.
A més d'enganyar a les afectades falsificant signatures per a un refinançament, ignorar les seues peticions i menysprear-les en multitud d'ocasions, ara els denuncien per “assetjar-los”

La inhumanitat d'aquesta entitat no té límits. Ester, la companya denunciada, va patir un infart fa uns mesos i després d'eixir de l'hospital va patir un ictus causant-li una paràlisi que li afecta al parla i a la coordinació motriu, per la qual cosa va estar quasi dos mesos hospitalitzada.

Les PAHs seguirem defensant Drets Humans fonamentals i denunciant la repressió patida per Bankia. No romandrem immòbils davant aquesta agressió, al contrari, seguirem insistint incansables, lluitant pel dret a l'habitatge digne fins que es negocie una solució.

Recordem: dijous, 19 de setembre, ens veiem al Passeig Germanies, 22 (Gandia)



No hay comentarios:

Publicar un comentario