martes, 17 de septiembre de 2013

19S, PROTESTA PACÍFICA A BANKIA. VINE!


El proper DIJOUS dia 19 de setembre a les 11:00 del matí US CONVOQUEM a què vingueu a donar suport a la PROTESTA PACÍFICA a la porta de la sucursal de Bànkia (central a Gandia: Passeig Germanies 22). Si podeu acudiu amb SAMARRETA BLANCA.

El motiu d'aquesta protesta és demanar que contesten PER ESCRIT als afectats que han lliurat carta al banc explicant seva situació i fent les seves peticions o sol·licituds per donar-li una solució al seu cas.

Comentar-vos que LA UNIÓ FA LA FORÇA, i que no és el mateix que vaja un afectat sol que anem en conjunt,. Totes i tots, unides i units, fem més força i ens fan més cas, per això és molt important que estiguem tots junts recolzant-los, i que el banc sàpiga que estem aquí i units per lluitar pels nostres drets i la nostra vida. A més , que és el seu deure és contestar per escrit als afectats . Aquest DEURE DEL BANC de contestar està contemplat en l'actual llei HIPOTECÀRIA 1/2013, i el banc ho està incomplint.

UNA ABRAÇADA A TOTES LES PERSONES AFECTADES PER LA HIPOTECA LA SAFOR I A LES PERSONES QUE ES SOLIDARITZEN. Esperem veure-vos A TOTES EL DIJOUS!!

SI ES POT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario