lunes, 15 de octubre de 2012

Vaga Estatal d'Estudiants





Aquests dies els i les estudiants de tot l'estat protagonitzen una setmana de lluita amb el suport de la CEAPA (Confederació Estatal d'AMPES) que per primera vegada convoca una vaga de famílies per al dia 18 d'Octubre.
Entre els atacs a l'educació pública destaquem l'augment d'alumnes per aula, l'acomiadament de gran part del professorat interí, la reducció de beques de menjador i transport escolar i l'augment fins un 60% més de les taxes universitàries. A hores d'ara un 40% del pressupost per a la'educació a la Comunitat Valenciana es destina a la privada concertada.
A València ciutat hi ha convocada una manifestació el dimecres 17 (a les 12.00 h. des de Geografia i Història) i una altra el dijous 18(a les 19.00 des de Sant Agustí)


L'educació pública és fonamental per al desenvolupament d'una societat i és necessària una reforma que contribuïsca a formar a les persones en la pau, la solidaritat i la justícia. Amb la llei educativa que s'està elaborant sols s'aconseguirà augmentar les diferències socials buscant una formació elitista per a qui puga pagar-la. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario