viernes, 12 de octubre de 2012

El 13 O totes i tots al carrerSota el lema “NO DEVEM, NO PAGUEM (VOLEM VIURE! )”, la ciutat de València se sumarà el dissabte 13 d’octubre a una jornada global de movilització social contra l’ús del deute com a mecanisme d’extorsió i sotmetiment dels pobles.

A València es proposa la Plaça 15M (antiga Pl. del Ajuntament) com a punt d’inici de la manifestació, a les 17h, per a fer una sorollosa marxa des de el centre de València fins a Alaquàs, població que ja albergava la celebració de la 'Jornada per un habitatge digne', a més d'un concert sota el nom de "NINGÚ SENSE SOSTRE" (2ª edició) organizat des de fa temps per companyes i companys de la PAH junt a assemblees 15M de Valènciai altres col·lectius, amb finalitats solidàries amb la lluita contra els desnonaments.

Propostes/alternatives:

1. Ni un euro més per a rescatar als bancs. Aposta clara per a la realització d'una Auditoria ciutadana del deute. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi i ara fins i tot s'estan beneficiant d'ella.

2. Educació i sanitat de finançament i gestió públiques, gratuïtes i de qualitat. No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics. Cap repagament.

3. Repartiment just del treball, i la riquesa. No a la precarització. No a la jubilació als 67. Retirada de la Reforma Laboral. Valoració del treball reproductiu, domèstic i de cures.

4. Dret garantit a l'accés a un habitatge digne. Dació en pagament retroactiva. Parc d'habitatges de lloguer social. Promoció de cooperatives d'habitatge. Nacionalització (com a mínim) d'aquells bancs que estan sent rescatats amb fons Públics sota control social / Creació d'una banca pública.

5. Reforma fiscal que permeta redistribuir de forma justa la riquesa que produïm entre tots i totes (Implantació d'un sistema fiscal progressiu i just, "que greu més a els qui més tenen"). Renda Bàsica universal per a totes les persones.

6. Persecució de l'evasió d'impostos (a través de la creació d'una Fiscalia 'ad hoc' de delictes econòmics) que prioritze les comeses per les grans fortunes.

7. Prohibició dels paradisos fiscals (tant els exteriors, com els interiors; les S.I.C.A.V.).

8. Defensa dels drets de reunió, manifestació, vaga, associació i totes les llibertats ciutadanes inclosa el dret al propi cos.

Manifiest:

“Un deute que ha estat generat per la banca i les empreses privades no ha de ser pagat pel poble. És un deute il•legítim. El deute és un mecanisme d’extorsió i sotmetiment per acabar amb la sobirania dels estats i fer-los esclaus financers”, es denuncia al manifest del 13-O.

No volem que ens hipotequen, perque EL FUTUR ÉS NOSTRE !!!
NO DEVEM, NO PAGUEM !!! VOLEM VIURE !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario