sábado, 14 de julio de 2012

Dilluns, ATUREM EL DESNONAMENT D’ÓSCAR

Aquesta setmana hem aconseguit que Edgar, Niky i les seues famílies puguen quedar-se a casa. El missatge és clar: sí es pot!

El proper dilluns, 16 de juliol, a les 12 del matí, Óscar, un veí de Gandia que viu al carrer Magistrat Català núm. 46, patirà la pèrdua de la seua casa, la qual li será arrabassada per Bankia. 

Imatge: Javier A. Ruiz
Óscar pateix una greu malaltia cardiovascular. Aquests fets han estat posats en coneixement del jutjat núm. 3 de Gandia, al qual se li ha demanat que ajorne el desnonament fins que Óscar siga operat i estiga recuperat de la dita operació. També ha sol·licitat a Bankia la condonació del deute, és a dir, donar el pis i quedar en pau (dació en pagament). De moment, cap de les dues peticions ha estat concedida.

Bankia vol tirar al carrer Óscar i deixar-lo sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (art. 25 de la Declaració Universal dels DDHH i art. 47 de la Constitució).
No sols perdrà la seua casa, sinó també tots els diners que ha pagat fins a l’hora i es quedarà, igualment, amb el deute.

NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,4 milions de habitatges buits.
Per això, des de l’Assemblea 15M Safor-Valldigna i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de La Safor fem una crida a la ciutadania, perquè dilluns es sume a aquesta resistència pacífica que començarà a partir de les 11 hores. Ja hem demostrat en altres ocasions, i en dos concretament aquesta darrera setmana, que units podem aturar aquesta injustícia.

Siguem solidaris, hui per mi i demà per tu!
El que us demanem és que el dilluns 16-07-2012 a les 11 h estiguem a la porta de la casa d’aquesta família per parar el desnonament.
Si ens unim un món més just és possible!!!
Contacte: afectats.lasafor@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario