lunes, 16 de julio de 2012

Ajornat el desnonament d'Óscar. El tercer en una setmana!


En una setmana, ja són tres els desnonaments aturats a Gandia

Fa uns minuts Óscar ha rebut la notificació per la qual ha estat informat que el seu desnonament quedava ajornat fins el proper mes de setembre. Aquest veí de Gandia, qui pateix una greu  enfermetat cardiovascular, havia posat en coneixement del jutjat núm. 3 aquesta situació, demanant l’ajornament del llançament judicial fins que fóra operat i es recuperara de la dita operació. Si bé el nou termini continua sent insuficient, cal destacar que aquest marge dóna a Óscar l’oportunitat de continuar amb la negociació que, mitjançant el suport de l’Assemblea del 15M i la PAH de la Safor, pretén aconseguir la dació en pagament de la seua vivenda.

Igualment, totes les persones convocades a l’acció de STOP DESNONAMENT de hui al matí, es reuniran en assemblea, per valorar la situació i establir les següents accions de denúncia pública i sensibilització política i ciutadana davant la injustícia dels desnonaments i la necessària implicació de totes i tots en un canvi radical d’aquestes pràctiques injustes i indignes.

Perquè si bé l’Óscar podrà continuar vivint, de moment, al seu pis, el problema continua sense estar solucionat, ja que en poques setmanes es produirà el nou llançament i la situació continuarà sent la mateixa. És per això que fem una crida a la mediació de l’administració local, davant l’entitat bancària i el propi bank (Bankia), així com a la negociació d’aquest últim amb Óscar.  

Cal recordar que l’Ajuntament de Gandia va aprovar per unanimitat al plenari de juny donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular per modificar la Llei Hipotecària. És per això que demanem coherència entre les paraules i els fets i un suport actiu, mediant davant l’entitat bancària. Altres ajuntaments ja ho estan fent, la qual cosa ens demostra que quan hi ha voluntat política, això és posible.  

Des de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de La Safor agraïm les mostres de suport de tota la ciutadania. Seguim treballant perquè altre món no sols és possible, sinó també necessari. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario