sábado, 12 de noviembre de 2011

Per l’ensenyament públic i de qualitat: 17-N, vaga d'estudiants

Els nostres instituts i la nostra Universitat estan sofrint les retallades executades per part del govern central i la Generalitat. Unes retallades que posen en perill els fonaments bàsics de l’educació: una educació pública, gratuïta, de qualitat i per a totes les persones. Per si fóra poc, l’entrada en escena l’Estratègia Universitària 2015, l’últim pas del procés de Bolonya, ataca directament les nostres universitats. Una estratègia que suposarà un augment desproporcionat de taxes i una entrada de capital privat massiu, que portarà a les Universitats a convertir-se, per una banda, en centres d’estudis exclusius per a aquelles persones que puguen pagar les elevades quotes i, per altra, en centres d’investigació privada, on les grans empreses dirigiran els plans d’estudi, les investigacions, l’aparició i desaparició de carreres.
Per tots aquests motius, l’assemblea Interuniversitària de València, formada per les assemblees d’estudiants de tots els campus universitaris de València, convoca a una VAGA D’ESTUDIANTS unitària, tant a secundària com a la universitat i a la posterior manifestació que es realitzarà a les 12h des de la Facultat de Geografia i Història de València. Perquè si un dia de classe és important, molt més important és el nostre futur. Per l'ensenyament públic i de qualitat, el 17 de novembre: Ningú a casa, ningú a les aules!

1 comentario:

  1. Encara que no sigues estudiant vine a la mani! Educació som tots! Som els futurs professors dels teus fills! Som els teus futurs metges! El teus futurs advocats, arquitectes, infermers, psicòlegs!

    ResponderEliminar