lunes, 14 de noviembre de 2011

Debat, davant el 20-N

L'assemblea del 15-M Safor-Valldigna ha convidat a les distintes formacions i opcions polítiques a participar en un debat al carrer (plaça de la Indignació), el pròxim divendres, 18 de novembre, a les 18:30 hores. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que distintes opcions puguen tindre veu i que la ciutadania tinga, aleshores, l'oportunitat de participar i conèixer-les de cara a les eleccions generals.


El debat, moderat per un membre del 15-M, tindrà el següent format:


1.- Presentació del debat i del funcionament del mateix.
2.- Roda de presentació dels diferents programes de les formacions i opcions polítiques convidades. L'ordre d'intervenció es farà per sorteig al mateix inici del debat.
3.- La durada de les intervencions d'aquesta primera roda serà de 10 minuts estrictes.
4.- Al finalitzar aquesta roda de presentació, es donarà pas a la intervenció ciutadana. Les persones interessades en realitzar una pregunta o valoració s'apuntaran a una llista i en ordre realitzaran les seues intervencions amb una durada màxima de 5 minuts. Les respostes per part de les formacions i opcions polìtiques convidades també s'ajustaran a aquesta durada.NOTA: En cas de que les condicions climatològiques no ho permeten, el debat es traslladarà a la Plaça del Prado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario