martes, 20 de septiembre de 2011

Testimoni dels qui reclamen el dret a l'habitatge

Hui dimarts, 20 de setembre, comptarem amb el testimoni de Said, qui va patir un desnonament i ha estat un membre actiu al grup d'Afectats per la Hipoteca de València, en una xarrada informativa, que tindrà lloc, a partir de les 20 hores, al carrer peatonal Pintor J.Ribera (perpendicular al carrer Abad Solà).

Aquest veí de Gandia és membre actiu de la comissió d’Habitatge que ha promogut aquesta xarrada informativa per tal d’explicar i demostrar a la ciutadania en general i a les persones que puguen estar patint una situació semblant a la de Said la estafa perpetrada pels bancs al concedir hipoteques a persones que no tenien capacitat de tornar-les.

IMPORTANT! Es prega col·laboració: Prèviament, a les 18 hores, la comissió d'habitatge convoca a voluntari@s, al local de la CGT (carrer Pintor Sorolla), per organitzar el grup de difussió per a la xarrada informativa.

Aquesta acció es celebra uns dies abans de la manifestació que el proper 25 de setembre es celebrarà a Gandia i també a altres 37 ciutats de l'Estat, sota el lema "Pel dret a l'habitatge, dació en pagament retroactiva, stop desnonaments i lloguer social", amb l'objectiu de despertar en la ciutadania la indignació i la conseqüent acció en favor de les persones, plasmada en la seua participació a la manifestació de diumenge.



Més informació:

Contacte: afectats.lasafor@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Afectats-per-la-Hipoteca-de-la-Safor/221703407854127?ref=ts
Bloc: http://afectatslasafor.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario