sábado, 21 de mayo de 2011

Comunicat per a la premsa - Comunicado para la prensa
   1. Acampada La Safor - Gandia s’autoproclama com un moviment espontani, apartidista, asindicalista, pacífic i obert.
   2. Acampada La Safor - Gandia no està organitzada per cap plataforma concreta.
   3. L’únic portaveu d’Acampada La Safor - Gandia és l’assemblea plenària diària i els únics comunicats oficials són les seus continguts que es poden consultar al blog http://acampadagandia.blogspot.com/
   4. Demanem que quan s’entrevisti a qualsevol persona reunida a la plaça no se l’etiqueti com a portaveu, només com a persona que parla, a títol personal, sobre la seva experiència a la mobilització.
   5. Des d’Acampada La Safor - Gandia volem agrair el suport que hem rebut des del primer dia per part dels mitjans alternatius.
   6. ¿Ens ajudeu a traslladar la nostra mobilització a l’opinió pública?

   1. Acampada La Safor - Gandía se autoproclama como un movimiento espontáneo, apartidista, asindicalista, pacífico y abierto.
    2. Acampada La Safor - Gandía no está organizada por ninguna plataforma concreta.
    3. El único portavoz de Acampada La Safor - Gandía es la asamblea plenaria diaria y los únicos comunicados oficiales son las contenidos que se pueden consultar en el blog http://acampadagandia.blogspot.com/
    4. Pedimos que cuando se entreviste a cualquier persona reunida en la plaza no se le etiquete como portavoz, sólo como persona que habla, a título personal, sobre su experiencia en la movilización.
    5. Desde Acampada La Safor - Gandía queremos agradecer el apoyo que hemos recibido desde el primer día por parte de los medios alternativos.
    6. ¿Nos ayudáis a trasladar nuestra movilización a la opinión pública?


    No hay comentarios:

    Publicar un comentario