lunes, 25 de enero de 2016

CARMEN ES QUEDA! SÍ QUE ES POT!

LA PRESSIÓ DE LA PAH ACONSEGUEIX QUE BANKIA ACCEDISCA A NEGOCIAR UN LLOGUER SOCIAL PER A CARMEN I LA SEUA FAMÍLIA


Gandia, 25/01/2016.- Des de la PAH Safor-Valldigna valorem molt positivament l'acció que hem dut a terme aquest matí a Oliva, per exigir a Bankia que concedira un lloguer social per a Carmen. Des de les 9 del matí, membres de la PAH han acudit des de distints punts de la comarca, així com veïnes i veïns d'Oliva i d'altres municipis, fins al pis al qual viu Carmen, per evitar que aquesta família fóra desallotjada i es quedara al carrer. Després de les consultes realitzades als jutjats, s'ha decidit traslladar la protesta a l'entitat que Bankia té ubicada al Passeig Alcalde Juan Sancho del municipi, on 5 membres de la Plataforma han entrat per reunir-se amb el director. 
Després d'un matí d'intenses negociacions, s'ha aconseguit el següent: 

 • Que Carmen i els seus tres fills menors puguen romandre al pis. 
 • Que Bankia es comprometa a estudiar les condicions perquè Carmen puga romandre pagant un lloguer social, que compta amb el suport de Càrites Oliva i els Serveis Socials del consistori.
 • Que Bankia es comprometa a estudiar un pla d'habitatge proposat per l'Ajuntament d'Oliva, que inclou la cessió d'habitatges d'aquesta entitat bancària per a lloguer social de famílies en situació d'emergencia habitacional. 

La PAH Safor -Valldigna no va a baixar la guàrdia i estarem atentes per vetllar perquè aquests compromisos s'acomplisquen. A més, exigirem a Bankia que retire, en cas que estiga encetat -que pensem que ja ho està-, el procediment penal a Carmen per haver ocupat aquest pis. 
Però, de moment, una vegada més, podem cridar ben fort que CARMEN ES QUEDA I QUE SÍ QUE ES POT!!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario