miércoles, 16 de diciembre de 2015

STOP DESNONAMENT D'ISABEL A ALMOINES



DESNONAMENT "PATROCINAT" PER BANKIA

Des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Safor-Valldigna, fem una crida a la solidaritat ciutadana, per tal de paralitzar el desnonament d'una veïna d'Almoines, previst per a demà, dijous 17 de desembre, a les 10,30h, al C/Joanot Martorell, núm. 4 d'aquest municipi. 

Isabel ha perdut la seua casa per no poder fer front a les quotes hipotecàries. Bankia ja se l'ha quedat en subhasta, però, a més, li reclama un deute pendent que la condemna de per vida, perquè mai el podrà pagar. No queda suficientment saldat el deute amb l'habitatge? 

Les persones afectades per l'estafa hipotecària tenen dret a una segona oportunitat. S'ha demostrat que la venda de pisos s'ha estat fent durant anys i anys a preus unflats. Entregant els habitatges queda més que pagat el què valen. La cobdícia bancària no té espai en el món que volem i pel que lluitem. Per això, exigim a Bankia la condonació del deute pendent després de la subhasta de l'habitatge d'Isabel. Exigim una segona oportunitat per a Isabel i per a totes les persones afectades!

A més, recordem què Bankia ha estat una entitat rescatada amb diners públics, és dir, diners de totes i de tots nosaltres (vora 30.000 milions d'euros). Nosaltres rescatem a Bankia però, qui ens rescata a nosaltres d'ella?

Fem una crida a la mobilització ciutadana per aturar, pacíficament, aquest desnonament. Demà, totes i tots, cap a Almoines! 

Una vegada més... SÍ QUE ES POT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario