lunes, 22 de junio de 2015

30-J, La Safor diu NO a la Llei Mordassa


El pròxim dimecres, 1 de juliol, entra en vigor la Reforma del Codi Penal i la Llei de Seguretat Ciutadana. És a dir, la Llei Mordassa. Una llei que té com a objectiu perseguir i criminalitzar pràctiques com les accions antidesnonaments, d’entre altres. Volen castigar la protesta, ens volen callades, ens volen amb por i ens volen insolidàries. 

Sota una màcara de suposada “seguretat” volen minvar els nostres drets per salvaguardar els seus privilegis que no volen que es qüestionen, no sols al carrer, sinó tampoc fent ús d’eines d’expressió, sobre les quals vessar determinades coses serà, a partir d'ara, un delicte. 


Demo… què????? Sí, DemorDASSA. Això és el que volen instaurar. És per això que el pròxim dimarts, 30 de juny, a les 20 hores, ens concentrarem a la Plaça de la Indignació de Gandia, per dir que continuarem al carrer sempre que siga necessari, per a defensar els nostres drets més fonamentals. La protesta és un dret del qual mai no ens despullaran.

La convocatòria està oberta a totes les persones, col·lectius i organitzacions que compartisquen el rebuig a la Llei Mordassa i que vulguen, amb la seua presència, mostrar el seu suport a les persones que en l’exercici del seu dret a protestar puguen ser “emmordassades” per esta llei que requereix la unió ciutadana per dir-ne, des de ja, PROU.

No hay comentarios:

Publicar un comentario