martes, 24 de junio de 2014

Indult per a Carmen i CarlosCarmen i Carlos han sigut condemnats a tres anys i un dia de presó i multa de 3655 euros cadascun per "un delicte contra els drets dels treballadors" a causa de la seua identificació arbitrària en un piquet informatiu pacífic organitzat pel 15M, durant la vaga general del 29 de març de 2012, a Granada.

Carlos i Carmen, un estudiant de la Universitat de Granada i una treballadora, poden veure ara les seues vides completament truncades per una decisió judicial que només sembla respondre a un únic objectiu: intimidar i espantar al poble perquè deixe de protestar, manifestar-se i exercir el seu legítim dret a vaga. 

Mentre les persones responsables d'aquesta crisi segueixen quedant impunes, els qui protesten i denuncien tot això  són castigades injustament. La justícia no és igual per a totes i tots i aquesta democràcia cada dia sembla més una dictadura.

En aquests moments ja ha sigut interposat el recurs davant l'Audiència Provincial de Granada i totes les xarxes de suport del 15M i nombrosos moviments socials de la ciutat s'estan engegant conjuntament per a denunciar aquesta injustícia.

Des del grup l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna volem fer una crida a la solidaritat amb aquestes dues persones i amb totes aquelles condemnades per lluitar per un món més just i solidari.

Hui són Carmen i Carlos, demà pots ser tu. 
Indult ja!
El dijous 26 de Juny a les 20:00h t'esperem!Per a més informació:

- Signa la petició per l'indult de Carmen i Carlos:
- Article de 'El País': "Una sentencia ejemplarizante

- Mostres de suport: Manifestació a Granada el 13/06/14 contra l'imminent entrada a la presó i la petició del jutge de posar a Carlos i Carmen en crida i cerca

Vídeo on parlen Carmen i Carlos:

Manifest:  
https://drive.google.com/file/d/0B4yTDcF7px7eeHZLa2hMdVp0UDQ/edit?usp=sharing


El dijous 26 de Juny a les 20:00h t'esperem!
Lluitar pels drets NO és DELIQÜÈNCIA!!!! 
Solidaritza't amb Carmen i Carlos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario