lunes, 30 de junio de 2014

3 JULIOL, ENS TORNEM A CONCENTRAR A GANDIA PER DEMANAR L'INDULT DE CARMEN I CARLOS


"La lluita pels drets no és delinqüència"


Carmen i Carlos han sigut condemnats a tres anys i un dia de presó i multa de 3.655 euros cadascun, per "un delicte contra els drets dels treballadors", a causa de la seua identificació arbitrària en un piquet informatiu pacífic organitzat pel 15M, durant la vaga general del 26 de març de 2012, a Granada. 

Aquesta treballadora i aquest estudiant de la Universitat de Granada poden veure ara les seues vides completament truncades per una decisió judicial que només sembla respondre a un únic objectiu: intimidar i espantar al poble perquè deixe de protestar, manifestar-se i exercir el seu legítim dret a vaga. 

Mentre les persones responsables d'aquesta crisi segueixen quedant impunes, els qui protesten i denuncien tot això  són castigades injustament. La justícia no és igual per a totes i tots i aquesta democràcia cada dia sembla més una dictadura.

En aquests moments ja ha sigut interposat el recurs davant l'Audiència Provincial de Granada i totes les xarxes de suport del 15M i nombrosos moviments socials de la ciutat s'estan engegant conjuntament per a denunciar aquesta injustícia.

Des de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna volem fer una crida a la solidaritat amb aquestes dues persones i amb totes aquelles condemnades per lluitar per un món més just i solidari.

El dijous, 3 de juliol, a les 20:00h, us esperem en la Plaça de la Indignació (antiga Plaça Major) per demanar l'indult de Carmen i Carlos!

Si us adheriu a la convocatòria, per favor, feu difusió de la concentració entre els vostres contactes.

Lluitar pels drets NO és DELIQÜÈNCIA!!!! 


Solidaritza't amb Carmen i Carlos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario