miércoles, 2 de abril de 2014

DEFENSEM EL PARC SANT PERE

L'ASSEMBLEA 15M LA SAFOR VALLDIGNA APLAUDEIX LA CREACIÓ D'UNA ASSOCIACIÓ VEÏNAL PER A la DEFENSA DEL PARC SANT PERE


El 15M – La Safor Valldigna, com a moviment social compost per persones individuals compromeses amb la nostra ciutat, i pels interessos de veïnes i veïns de Gandia, considera que la creació de l'Associació “Salvem el Parc Sant Pere” és un gran pas davant l'amenaça per part de l'Alcalde Arturo Torró d'executar obres en el mateix.

Segons denuncia l'Associació veïnal el pressupost per a la seua remodelació eixirà de les butxaques dels contribuents, dels nostres impostos, per tant la seua gestió hauria de ser també assumpte públic. Perquè no estem per a lapidar diners, el mateix hauria d'utilitzar-se per a cobrir les necessitats vitals de les persones.

L'Alcalde de Gandia s'apropia dels espais públics, com si anaren del seu interès privat, així ja ha modificat la Plaça Major, Plaça del Prado, Plaça Espanya, Plaça Jaume I i el Clot de la Mota. 

Des de l'Assemblea 15M La Safor Valldigna estarem recolzant totes les accions dutes a terme per l'associació “Salvem el Parc Sant Pere”, perquè no volem que talen un sol arbre ni planta de gran valor ecològic que ens donen ombra i oxigen, és un petit pulmó, espai vital per a la ciutat.

Sr. Alcalde prenga consciència que volem gaudir del parc. La seua obligació recompondre-ho, netejant, col•locant papereres, cuidant tot el que està dins d'ell. El seu manteniment integral ha de ser una oportunitat de creació d'ocupació per a persones sense treball, tècnics, operaris, neteja...

Manifestem el nostre rotund rebuig a aquesta nova obra!! No amb els nostres diners!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario