miércoles, 5 de marzo de 2014

Presentació del llibre "La Transició democràtica: mirades i testimonis", a Xeraco

Divendres, 7 de març, 20 hores, a la Casa de Cultura de Xeraco, presentació del llibre "La Transició democràtica: mirades i testimonis"; una obraque han coordinat i fet possible Vicent Cremades Arlandis i Jesús Eduard Alonso i López.

LA TRANSICIÓ DEMOCRÀTICA: 
MIRADES I TESTIMONIS

Aquest llibre intenta alhora donar una visió global de la transició democràtica i aportar testimonis directes viscuts pels seus protagonistes a La Safor. Manuel Alcaraz, professor de la Universitat d’Alacant, fa una molt ponderada introducció en el marc espanyol; Ferran Archilés, professor d’Història Contemporània a la Universitat de València, es centra en la transició valenciana, mentre que Vicent Cremades i Jesús Alonso tracten el cas de la Safor.

Els testimonis ens conten i comenten les seues vivències més intenses i opinen, així mateix, sobre les mobilitzacions populars i el moment de crisi dels darrers anys. Els entrevistats són Eduard Bononad, primer alcalde democràtic de Tavernes de Valldigna, Elvira Ferrer, periodista i militant nacionalista, Paqui Llopis, secretària general de l’antic Partit del Treball del País Valencià, Ximo Vidal, actor i membre de Pluja i Joan Antoni Torres, antic candidat de la UDPV (democràcia cristiana).

No hay comentarios:

Publicar un comentario