martes, 5 de noviembre de 2013

LA PAH PARALITZA JUDICIALMENT DOS DESNONAMENTS PREVISTOS A GANDIA

Vos informem que 15M-PAH Safor-Valldigna ha paralitzat judicialment dos desnonaments previstos per al hui, dimarts, i demà, dimecres, 5 i 6 de novembre, respectivament.

L’execució hipotecària fixada per a hui, dia 5, suposava la pèrdua de dues vivendes d’una mateixa persona: una, per impagament de les quotes hipotecàries; l’altra, com a aval. Això significava deixar un fill menor d’edat de la persona afectada sense sostre. De moment, hem aconseguit que no es cometa aquesta injustícia. 

Pel que fa al llançament del dia 6, el jutge ha considerat la paralització, donat que la persona afectada s’hi trobava sense advocada/t d’ofici (per tant, estava indefensa) i que ha sol•licitat acollir-se a la moratòria que contempla la darrera llei 1/2013 de 14 de maig.  Amb aquesta paralització hem aconseguit guanyar temps per poder negociar una solució amb el banc. 

La injustícia dels desnonaments continua

Cada setmana, les assemblees de persones afectades continuen omplint-se de gom a gom. Ja en són vora 250 les famílies ateses per la PAH Safor-Valldigna en els vora dos anys i mig de lluita contra els desnonaments i pel dret a l’habitatge.

El drama dels desnonaments està lluny de ser solucionat, fet que demostra l’ineficàcia de la Llei 1/2013 i la necessitat que s’aprove la ILP formulada pels agents i actors socials que, vertaderament, es preocupen per les persones i no pels interessos de la banca. No ens aturarem davant la injustícia. 

Si lluitem, podem perdre, però si no lluitem, estem perdudes. Sí es pot. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario