jueves, 25 de julio de 2013

CONCENTRACIÓ CASSOLADA: GOVERN DIMISSIÓ!

NO HI HA PA PER A TANT DE XORIÇO! 
HO CRIDEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS! 
#Gandiacontralamafia #GovernDimissió #GobiernoDimisión #RompeElsistema26j 


El proper divendres, 26 de juliol, a les 18 hores, ens trobarem a la Plaça de la Indignació (antiga plaça Major) de Gandia, per fer un minut de cassolada i pitada a la màfia que governa. 
Des d’ahí eixirem cap a l’estació de Renfe per agafar el tren de les 18.25 i sumar-nos a la concentració que, des de les 19 hores, tindrà lloc a la Pl. de la Verge, per exigir la dimissió immediata del govern i la convocatòria d’eleccions. 
Manifest: 

Fins a ací podem arribar, ens estan prenent el pèl per sobre de les seues possibilitats, no podem seguir parats engolint-nos les seues corrupteles, mentre ens roben el present i futur, mentre tenim un govern subornat per la banca i les constructores, un maniquí en el govern i la misèria com a sistema polític. Prenguem els carrers de forma indefinida fins que el govern present la seua dimissió i deixe en mans del poble la construcció d'una alternativa per a tots i totes democràtica i honesta.

EXIGIM:

DIMISSIÓ IMMEDIATA DEL GOVERN 

L'ESTABLIMENT DE MECANISMES EFICAÇOS DE TRANSPARÈNCIA QUE IMPEDISQUEN LA CORRUPCIÓ POLÍTICA I EMPRESARIAL

QUE SIGA SOTMESA A REFERÈNDUM VINCULANT TOTA PROPOSTA CIUTADANA QUE ACONSEGUISCA LES 500.000 SIGNATURES NECESSÀRIES PER A LA SEUA TRAMITACIÓ

A partir de la DIMISSIÓ DEL GOVERN, INICIAR UN TRÀMIT PER A la REVISIÓ DE LA CONSTITUCIÓ, DEL DEUTE EXTERN I DE LES PRIVATITZACIONS REALITZADES PER ANTERIORS EXECUTIUS


No hay comentarios:

Publicar un comentario