jueves, 6 de junio de 2013

L'Escola d'Estiu Marina-Safor fa un homenatge a la PAH Safor en la presentació de la seua XXIX edició

Díptic Escola d'Estiu Inscriu-te!

Nosaltres, els valencians, actuem

Aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, al Teatre Olímpia d'Oliva, quedarà inaugurada la XXIX edició de l'Escola Marina-Safor, que s'encetarà amb un homenatge a la Plataforma de Persones Afectades per la Hipoteca de la Safor (PAH-15M) i al 51é aniversari de l'edició del llibre Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. 

Segons la comissió organitzadora de l'Escola: "Ambdós paradigmes, Joan Fuster des de la tasca de l'escriptor i la PAH Safor des de l'activisme reivindicatiu al carrer, ens recorden que la queixa és la cultura de l'immobilisme i que la rebel·lia és l'eina per aconseguir un món més equànime i nostre". És per això, que Nosaltres, els valencians, actuem és el lema triat per l'Escola d'Estiu, per recollir aquesta aposta per l'acció social, amb un programa alternatiu i necessari.


La lluita contra els desnonaments: un treball col·lectiu, solidari, contestatari i valent

Aquest homenatge és per a TOTES LES PERSONES que han fet possible una mobilització ciutadana solidària, contestatària i valenta que ha dit PROU a la vulneració d'un dret fonamental, el dret a l'habitatge, i del respecte a la dignitat de tantes persones.

És per això que esperem l'asistència de totes i tots vosaltres que heu estat aturant cada desnonament, denunciant públicament la política de defensa dels bancs per damunt dels drets de les persones i demostrant que la solidaritat ciutadana és clau.

Seguim treballant, seguim lluitant, seguim caminant per la dignitat i la defensa dels nostres drets.

Salut, lluita i alegria

No hay comentarios:

Publicar un comentario