viernes, 31 de mayo de 2013

#1J POBLES UNITS CONTRA LA TROIKA

Des de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna, ens sumem a la convocatòria internacional per a dissabte, 1 de juny, que té confirmades manifestacions en almenys 60 ciutats europees i d'altres països (més de 100, en total), sota el lema "Pobles Units contra la Troika". A València, tindrà lloc una concentració, a les 19h, al C/Barques 6 (Banc d'Espanya)

Ací us deixem la octaveta que hem el·laborat:


Les brutals i inhumanes polítiques d'ajust imposades per l'odiosa Troika (el Banc Central Europeu, el Fondo Monetari Internacional i la Comissió Europea) amb l'ajuda dels governs còmplices, estan causant a Europa la major crisi de la democràcia de les últimes dècades. 

Milions de persones estem sent condemnades a l'atur, la pobresa i fins i tot a la mort per un deute il•legítim i impagable, que en la seua major part és privada; de bancs, grans empreses i entitats financeres. El rescat Europeu a la banca, avalat i garantint per l'Estat, una vegada més privatitza els beneficis mentre socialitza les pèrdues i a canvi exigeix retallades sagnants. S'està produint un transvasament de diners públics a les entitats financeres a costa de la pèrdua de drets bàsics, l'empobriment generalitzat de la població i l'augment de la desigualtat social en tota Europa.

Amb l'excusa de la crisi del deute han modificat la Constitució (Art.135.3) sense escoltar la nostra veu en referèndum, imposant-nos el desmantellament dels serveis públics com la Sanitat o l'Educació que són lliurats al sector privat com a "oportunitat de negoci", vulnerant així els drets socials i laborals conquistats en les últimes dècades. Amb açò s'ha provocat, a més, que milers de famílies dels països afectats perden el seu habitatge i la seua vida diària.

Sabem que el model de desenvolupament insostenible basat en un alt consum de recursos energètics i matèries primeres ha arribat a la seua fi. És necessari un canvi de rumb, perquè els drets de les persones i les decisions polítiques democràtiques s'imposen a l'avarícia de les institucions i mercats financers i de les grans multinacionals.

Quan celebrem el segon aniversari del 15M, de la presa de consciència política de la ciutadania, dels nous moviments socials que estan construint des de baix alternatives a les polítiques neoliberals a través de les assemblees, les marees i les plataformes, sabem que la nostra lluita és internacional i exigeix la convergència de la ciutadania de tots els països afectats. Volem construir col•lectivament, unint les nostres forces i accions. Per això, per la Democràcia, la Llibertat i els Drets socials, participem: 1 DE JUNY, 19 h. C/ Barques, 6 València (Banc d'Espanya)

HT: #Razones1J, #1J ,  #FuckTheTroika (internacional)

Més info: 
http://mareaciudadana.blogspot.com.es
http://mareaciudadana.blogspot.com.es/p/mapa-de-convocatorias.html  mapa convocatoria 
http://mareaciudadana.blogspot.com.es/p/blog-page.html  carteleria 
http://www.youtube.com/watch?v=o6AhlPoTwYM&feature=youtu.be video

No hay comentarios:

Publicar un comentario