viernes, 10 de mayo de 2013

#12M, MÉS INDIGNADES QUE MAI!

Estimats companys i companyes,

El pròxim 15 de maig farà 2 anys que eixirem als carrers demanant una democràcia real, manifestant que no som mercaderia en mans de polítics i banquers i constatant amb conciència desperta de que aquesta crisi és una estafa.

El sentiment compartit de que calia fer alguna cosa va fer que les manifestacions no foren suficient i així el pobles vam convertir les places en les nostres àgores  on es va estendre la idea que la política és cosa de tots i totes perquè és massa seriosa com per a deixar-la en mas d’irresponsables, imcompetents, mentiders i aprofitats.

Gandia, Juny 2011. Imatge: Guillermo Siles
Al llarg d’aquests dos anys hi ha hagut una transformació vetiginosa en el reforç de l’acció i la presió social. El marc polític i econòmic ho ha afavorit despertant-nos a colps.

Durant aquest temps, ens han ignorat, s’han burlat i quan tot això ha fallat ens han criminalitzat. Tot i així  seguim amb la legitimitat d’estar defensant els drets humans davant un sistema injust i cruel.

Gandia, Juliol 2011, Imatge: Guillermo Siles
A Gandia continuem amb la tasca de que aquest despertar de la quietud, por, inconsciència, amb l’esperança de que hi haurà un canvi cap una societat més humana on el valor que realment ha de prevaleixer siga la vida, com deia Sampedro, una vida amb plenitud i llibertat real.

El dia 12 de maig, diumenge, eixirem de nou als carrers per recordar que SEGUIM ACI. No és una celebració, és més una autoafirmació de que sols la unió serà l’eina que farà pressió social front un govern corrupte i venut.

L’Assemblea del 15M Safor-Valldigna convida a totes les persones que vulguen sumar-se a la manifestació convocada a València per al 12M, a unir-se al grup que eixirà eixe dia, a les 16.55 hores, des de l’estació de Renfe de Gandia. L’hora de trobada será abans, a les 16.45h.

Salut i lluita
Assemblea 15M Safor-Valldigna 

No hay comentarios:

Publicar un comentario