martes, 9 de abril de 2013

COMUNICAT DE PREMSA


Des de la PAH-Assemblea 15M Safor-Valldigna, informem que:
Després de la concentració davant la seu del PP a Gandia i lectura del comunicat consensuat a nivell estatal per les PAH’s, un membre de la PAH Safor-Valldigna ha acompanyat, dintre de la seu del PP, a tres famílies gandianes afectades, aprofitant que estava dins l’Alcalde de la ciutat, amb l’objectiu de traslladar-li el sofriment que estan patint. 

Amb l’ànim que sempre ens caracteritza de dialogar per a aconseguir que els polítics es sensibilitzen amb aquest drama social, hem emprat –una vegada més- la paraula respectuosa. Per contra, i en presència de vora una desena de periodistes i membres de la policia local, tant el membre de la PAH com les persones afectades han rebut com a resposta: l’exaltació, l’atac personal i els insults.

Ens apena profundament que s’haja perdut aquesta oportunitat de diàleg amb les persones afectades, ja que el motiu d’aquesta concentració era el d’instar als polítics perquè s’aproven les mesures de la Iniciativa Legislativa Popular: dació en pagament retroactiva, aturada dels desnonaments i lloguer social. 

Una vegada més, des de la PAH-Assemblea 15M Safor-Valldigna ens hem expressat de manera respectuosa i responsable, per exigir que, de una vegada per totes, es faça efectiu el dret constitucional a l’habitatge. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario