sábado, 16 de febrero de 2013

#16F cridem a la ciutadania a participar en una jornada de protesta al carrer pel dret a l'habitatge!!!!


Hui dissabte, 16 de febrer, les Plataformes de Persones Afectades per la Hipoteca de tot l'Estat, i també la de la Safor, junt amb l'assemblea del 15M, cridem a la ciutadania a participar en una jornada de protesta al carrer, contra el genocidi financer que està soterrant en vida a milers de famílies.  A les 12.30 hores, ens concentrarem a la plaça Major de Gandia.
Abans, a les 11 hores, donarem una xarrada informativa per a persones afectades, oberta a tota la ciutadania, sota el títol: “Què fer davant l’estafa hipotecària?”, al Casal Jaume I. 

No ens podem quedar amb els braços creuats. Mentre, gràcies a la pressió ciutadana, el PP decidia canviar d’opinió in extremis i votar positivament a que la Iniciativa Legislativa Popular contra els desnonaments fora admesa a tràmit, a La Safor, i arreu de l’Estat, seguim fent front a multitud de situacions dramàtiques.  
Fins que no es canvie la llei, els bancs continuaran tirant a la gent al carrer. Al País Valencià, una mitja de 93 famílies són desnonades cada dia, i a la nostra comarca, desenes de famílies acudeixen cada setmana a la plataforma sota l’amenaça de ser desnonades. Fa temps que no tenim més temps.
És per això que, insistim, malgrat que és una notícia positiva que la ILP siga debatuda al Congrés, la nostra feina, la de la ciutadania, no acaba ací. 

Recordem que la nostra Iniciativa Legislativa Popular ha arreplegat  1,4 milions de signatures i que defensa la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonament i la creació d’un parc d’habitatges de  lloguer social. Són peticions de mínims i no acceptarem que aquests es reduïsquen durant la seua tramitació.

Recordem, també, que 3 de cada 10 suicidis que es produeixen a l’estat són motivats per un desnonament o per execució de desallotjament per impagament de quotes hipotecàries o lloguer. Sense anar més lluny, ahir  ens asabentaben del suicidi d’un matrimoni de jubilats a Mallorca, que expressaren per escrit que ho feien davant l’imminent desnonament que anaven a patir. Ja ho hem dit i insistim: fa temps que no tenim més temps. 

Pel dret a una segona  oportunitat. Exigim dació en pagament retroactiva, lloguer social i stop desnonaments ja! Pel dret a l'habitatge. Sí es pot! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario