martes, 12 de febrero de 2013

#16F CONCENTRACIÓ GANDIA PEL DRET A L'HABITATGE


El proper dissabte, 16 de febrer, a les 12.30 hores, ens concentrarem a la plaça Major de Gandia (davant l'Ajuntament), per exigir el respecte a un dret fonamental, com és el dret a l'habitatge. 

Com sabeu, des de la Plataforma de Persones Afectades per la Hipoteca i l'Assemblea 15M Safor-Valldigna, junt amb la mobilització ciutadana, portem dos anys de lluita a la nostra comarca, on continua vulnerant-se aquest dret. Cada setmana, els bancs continuen tirant a famílies al carrer. Mentre, els polítics anuncien mesures populistes, al temps que obstaculitzen la Iniciativa Legislativa Popular que, amb més de 750.000 signatures, ha portat al debat del Congrés les solucions a l'estafa hipotecària: dació en pagament retroactiva, lloguer social i stop desnonaments. 

El proper dia 16, una vegada més, hem d'estar als carrers... col·lectius, ciutadanes i ciutadans de la comarca, afectats i no afectats... TOTES I TOTS!

A les 11 hores, al Casal Jaume I, tindrem una xarrada informativa sobre Què fer davant l'estafa hipotecària?, amb preguntes i respostes, a càrrec de membres de la PAH. 

Si coneixes alguna persona afectada, per favor, passa-li aquesta informació. 


Descarrega't aquest cartell ací i difon-lo al teu barri!


Totes i tots junts podem canviar la situació!

Vine i participa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario