jueves, 27 de diciembre de 2012

El dia dels Innocents, exigim l'alliberament d'Alfon

Divendres, 28 de desembre, l'Assemblea 15M Safor-Valldigna ens sumem a la convocatòria internacional per demanar l'absolució de les persones detingudes en la vaga general i a la campanya "ALFON LIBERTAD". A les 18.30 hores ens juntarem al C/Pintor Sorolla, 39, on llegirem un manifest. A continuació, ens reunirem en assemblea. 

Vine! Participa! Fem sentir les nostres veus! 


Alfon llibertat!

http://alfonlibertad.wordpress.com/
Alfon Fernández, un jove de Vallekas de 21 anys, treballava amb el seu pare d’operari en Mapfre fins que va ser detingut en la darrera vaga general, quan es disposava a anar a un piquet informatiu. Va ser acusat injustament de tinença d’explosius i enviat a presó provisional, on encara està tancat, sota règim d’alta seguretat, a l’espera de judici. Ahir (dia 27), vam saber que el tribunal li ha decretat que Alfon ha de continuar segrestat sota el règim de “presó preventiva”. Preventiva de què?

El cas d’Alfon, una vegada més es confirma l'Estat policial i repressiu en el que vivim. Mentre polítics corruptes, saquejadors i torturadors, banquers lladres i empreses opressores i explotadores, fan el que els dóna la gana en aquest país, i a més són indultats, persones innocents que defensen els seus drets i  els de tots són empresonades i torturades sense motiu. El que volen és tindre un cap de turc per fer por a la resta.

Per això des del 15M  Safor-Valldigna recolzem i participem en la iniciativa internacional de protesta del 28 de desembre, Dia dels Innocents, per exigir la llibertat d'Alfons perquè és innocent, i sembla un mal somni, una innocentada grossa el que està fent aquest "desgovern" mentider.....

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ALFON LLIBERTAT!!!!!!!!!

¡No a la criminalització de la protesta davant  les injustícies!


No hay comentarios:

Publicar un comentario