martes, 13 de noviembre de 2012

15-M CRIDA A FER DE LA VAGA GENERAL DEL 14N


El 15M Safor-Valldigna convoca per al proper 14N a tota la ciutadania a sumar-se a la vaga general. Aquest dia fem una crida a la participació activa, amb una vaga de consum, que reforce la vaga general. 
Fa ja any i mig, milers de persones indignades vam eixir al carrer i vam ocupar les places. Eixe moviment denominat 15M demanava treball, vivenda, drets so­cials i laborals. A dia de hui, la situació de precarietat ha augmentat. Ho veiem tristament reflectit a la nostra comarca: continuen els desnonaments (és una realitat que a Gandia ja hi ha famílies vivint als cotxes); l’atur no deixa d’augmentar (afectant d’una forma més ferotge a les dones) i l’Alcalde de Gandia ofega la població amb la pujada d’impostos de serveis tan bàsics com l’aigua, l’IBI (fins a un 37%, al 2015) i l’impost de circulació (25%). Pujades a les quals, a més, sumen l’augment del preu de la llum i la benzina. Tota una recepta per a una població cada vegada més empobrida. 


Per això, cridem a la participació activa. El dimecres a les 12 hores farem a una trobada davant de l’hospital Sant Francesc de Borja de Gandia.

EL DIA 14 DE NOVEMBRE HEM DE PARAR EL PAÍS, NO TREBALLAR, NO COM­PRAR, NO UTILITZAR EL TELÈFON MÒBIL, NO CARREGAR BENZINA, NO ANAR AL BANC, NI A CLASSE!!!
 Açò és sols el principi! La resta depèn de nosaltres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario