jueves, 1 de noviembre de 2012

Divendres 2 de Novembre parem un altre desnonamentEl divendres 02 de Novembre a les 09:00 h. uns veïns vostres que viuen al C/València,1; 1er; pta.4 d’Almoines, patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per La Caixa del Mediterrani

El delicte d'aquesta família, composta per 5 persones, dues són menors d’edat, és haver-se quedat sense feina i com a conseqüència no poder pagar les quotes, però, eixa mateixa Caixa ha rebut una ajuda de tots els ciutadans, es a dir de l'Estat, de 5.800 milions d'euros.

La família no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins a l'hora, i es quedarà amb el deute de més 70.000€.

Entre tots, sense voler-ho, hem rescatat la Caixa d’Estalvis del Mediterrani, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos.

Aquesta família ha demanat la dació en pagament, es a dir, donar el pis i quedar en pau, també ha demanat quedar-se a viure allí pagant un lloguer que no siga superior al 30% dels seus ingressos mensuals.No els han concedit cap de les peticions.

En definitiva, el que vol la Caixa del Mediterrani és tirar-los al carrer i deixar la família sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola)

NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,1 milions d’habitatges buits.

Siguem solidaris, hui per mi i demà per tu. El que us demanem és que el divendres 02 de Novembre estiguem a la porta de la casa d’aquesta família per parar el desnonament. 
Si ens unim un món més just és possible.

Tirar al carrer NO! Desnonament NO!

Contacte: afectats.lasafor@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario