jueves, 12 de julio de 2012

STOP DESNONAMENTS LA CAIXA!

Aquest matí hem anat a La Caixa, banc responsable del desnonament de Niky i la seua família, per denunciar la política de desnonaments a Gandia. Prefereixen tindre els pisos tancats que donar opcions, com el lloguer social, a les famílies que, sense cap mirament, tiren al carrer. Banquers a la presó, polítics a l'atur! 




STOP DESNONAMENTS DE LA CAIXA!


La Caixa és una de les entitats bancàries, entre moltes, que tira les famílies al carrer. Una immobiliària que depén de La Caixa té en Gandia molts habitatges tancats provinents dels desnonaments.

Per això, el que demanem a La Caixa és:

- Que els habitatges que té la seua immobiliària els llogue a les persones desnonades, pagant el 30% dels seus ingresos, sense demanar un contracte de treball.

- Que no desnonen a les famílies mentre dure aquesta crisi económica. Li demanem una moratòria.

La Caixa, junt a totes les entitats bancàries, té una responsabilitat social, ja que la crisi l’han creada elles. Diners tenen. La solució que els donem és que es baixen els sous als gestor de les seues entitats. Isidro Fainé, president de La Caixa, en l’exercici 2011 va cobrar 2,6 milions d’€.

Segons el Ministeri de Foment, a l’Estat Espanyol hi ha 3,4 milions d’habitatges buits, dels quals La Caixa en té bona part. No entenem que hi haja gent sense casa i cases sense gent. 


Contacta: afectats.lasafor@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario