jueves, 19 de julio de 2012

HUI, UNIÓ CONTRA LES RETALLADES! 20 H. DAVANT L'AJUNTAMENT DE GANDIA


Tenim 65.000 milions de raons per eixir al carrer!
Vine amb la teua cassola!
Des de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna, us convidem a sumar-vos a la mobilització que HUI, dijous 19 de juliol, tindrà lloc a Gandia, per mostrar el nostre rebuig davant les majors retallades de la història. Front la violència de l’Estat, la nostra resposta ha de ser pacífica però contundent i el missatge molt clar: NO ANEM A CONSENTIR-HO.

Amb aquesta mobilització ens unim a les convocades arreu de tot l’Estat. Hem d’estar unides i units, més que mai, en l’acció. L’agressió ens afecta a totes i a tots. És per això que volem fer una crida a tota la ciutadania, col·lectius i organitzacions de la comarca i us animem a que participeu i feu difusió entre tots els vostres contactes.

Us esperem a les 20 hores, davant l’Ajuntament (plaça de la Indignació), per expressar col·lectivament el nostre rebuig davant unes retallades que espremen la classe treballadora,  tan ofegada com està davant l’actual situació de crisis social i econòmica, mentre protegeixen a les grans fortunes. Convidem a la gent perquè porte la seua cassola. Anem a fer-nos sentir.  


Cansades i cansats com estem que ens retallen els nostres drets, hem de dir PROU!
Gandia, dijous 19J MOBILITZA'T!


No hay comentarios:

Publicar un comentario