viernes, 1 de junio de 2012

"Prospeccions petrolíferes a La Safor: impactes en el turisme i el medi ambient"


Des de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna, Ecologistes en Acció i la Plataforma pels Pobles de La Safor, en col·laboració amb l'Assemblea de UPV de Gandia i el Casal Jaume I, tenim el gust de convidar-vos a participar en la taula redona "Prospeccions petrolíferes a La Safor: impacte en el turisme i el medi ambient", que tindrà lloc a Gandia (Casal Jaume I), el proper dimarts, 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, 19.30 hores.

La taula, moderada per Roger Cremades, comptarà amb la participació de Miquel Rodilla, professor de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, i Ernest Peña, company d'Ecologistes en Acció. 

Aquesta activitat enceta una campanya, sota el lema "La Marjal i l'Ahuir per al poble", en la que ens hem unit diversos col·lectius, per defensar la Marjal i l'Ahuir, davant les anunciades i les temudes agressions a aquestes dues joies del nostre patrimoni natural.

Demanem la màxima difusió d'aquest esdeveniment que, a partir de hui, també difondrem per les xarxes socials i que podeu compartir als vostres murs del facebook i twitter, si us sembla d'interés. També podem descarregar-nos el cartell que anuncia l'activitat. Totes i tots podem fer una bona difusió, imprimint-lo i enganxant-lo allà on puguem (centre de treball, escola, institut, biblioteca, centre social, etc) 

Seria magnífic poder comptar amb la participació d'estudiants. Així que animem al professorat a que motive a l'alumnat. Sens dubte, els més joves, hereus del patrimoni, han de conèixer el què està en joc i com afecta el seu futur immediat. 

Salutacions i gràcies!

Endavant, companyes i companys!
La Marjal i l'Ahuir, per al poble!


1 comentario:

  1. ..........NO rendiros......
    ....."moveros" por todo lo que considereis....
    importante....hacerlo por vuestras ..........
    TATARANIETAS....PERO...no le hagais el juego"""
    ....a ningun grupo""" que ya haya estado en el.....PODER....PERDONAR mi PARANOIA...
    .....son cosas de la EDAD.............
    ......HASTA SIEMPRE.....

    ResponderEliminar