martes, 8 de mayo de 2012

Premi Liebster Blog, GRÀCIES!


El company Jesús Alonso, des del seu magnífic bloc Quimeres, ha distingit el bloc de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna amb el Liebster Blog Award. Un premi atorgat per aquest magnífic blocaire, a més d'arxiver, historiador i opinador impenitent (tal i com ell es descriu) i, insistim, company d'aquest moviment, que ens motiva a seguir treballant perquè millore dia enrere dia i siga una eina per a la societat. De nou, GRÀCIES JESÚS!

Seguint amb la "cadena" d'aquests premis, que tenen com a objectiu difondre la tasca de blocaires arreu del món, des del 15M hem premiat els següents blocs, per la tasca compromesa que realitzen i perquè són, per a moltes i molts de nosaltres, font de consulta obligada:

SANTIAGO MOLLÀ

Santiago Mollà, a banda de ser un gran artista (pintor, escultor, fotògraf...) és un "quincemayista" actiu de l'Assemblea del 15M Safor-Valldigna. Una persona compromesa que, setmana a setmana, posa el seu art al servei de la reivindicació i ens sorprén amb les seues cartes de compromís i justícia. A més, Santiago Mollà ha portat la Indignació a vàries de les seues obres. Destaquem l'Exposició INDIGNATS2, en la qual va tindre el detall de retre homenatge a les indignades i els indignats de l'Assemblea del 15M Safor-Valldigna.
No deixeu de visitar el seu bloc! Imprescindible!



Bloc de l'activista, investigadora de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i membre del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials. Al seu bloc podem trobar interessants articles que analitzen, d'entre altres, els moviments socials alternatius, els impactes de l'agricultura industrial i les alternatives que es plantegen des de la sobirania alimentària i el consum crític. Al mes de febrer, vam tindre el plaer de rebre-la a la nostra assemblea i seguim de prop l'anàlisi crític que podreu trobar al seu bloc. 



La "Plataforma pels pobles de la Safor" és un vincle d'unió d'entitats ciutadanes, sindicals i culturals, de defensa del patrimoni, tant arquitectònic com mediambiental. Hem treballat conjuntament amb la Plataforma, en algunes ocasions, i tenim el gust de seguir les publicacions del seu bloc, referència per a crear consciència crítica per la lluita de la nostra cultura a la comarca. Enhorabona!


Ara us toca a vosaltres premiar altres blocs per seguir donant difusió a eixa tasca que fa que totes i tots puguem gaudir de més informació i més lliure!

Salut i molts blocs!









No hay comentarios:

Publicar un comentario