miércoles, 4 de abril de 2012

Reflexions, una setmana després

Us compartim aquestes reflexions de Carlos Taibo que podrien ser les de qualsevol de les persones que participarem (a banda d'haver convocat) a les mobilitzacions a Gandia, el darrer 29M, canviant, òbviament, les ubicacions, però amb els mateixos actors. Es confirma així, una vegada més, que la manipulació informativa serveix als interessos del sistema, que perpetuen el bisindicalisme i oculten qualsevol força alternativa, com a una forma de tapar la pluralitat i l'esclat ciutadà alternatiu que ja no respon, solament, a la voluntat que dictaminen unes cúpules dirigents, sinó a la sobirania que emana de sí mateix, com a poble.

"El diario 'El País', con su habitural sagacidad, dedica un buen espacio a sopesar cuántas personas acudieron ayer, en Madrid, a la manifestación convocada por los sindicatos mayoritarios. Ni siquiera menciona, en cambio, que hubo otra manifestación en la que se dieron cita el sindicalismo que resiste y el grueso del movimiento del 15 de mayo. La condición, gloriosa y multitudinaria, de esta segunda manifestación tenía buen reflejo en los rostros incrédulos de muchos de quienes, de vuelta del desfile organizado por CCOO y UGT, marchaban hacia Atocha y se topaban con el alud de jóvenes, y no tan jóvenes, que llegaban de Legazpi", Carlos Taibo.

Aquestes paraules són absolutament extrapolables amb el succeït a Gandia el dia de la Vaga General, on vam poder comprovar la professionalitat d'alguns mitjans de desinformació, que no van fer cap tipus de menció als convocants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario