domingo, 25 de marzo de 2012

ANEM A LA VAGA EL DIA 29 DE MARÇ!

Fa quasi un any, milers de persones indignades vam eixir al carrer i vam ocupar les places. Eixe moviment denominat 15M demanava treball, vivenda, drets so­cials i laborals.Amb el canvi de govern, molts vam continuar a les places, però un sector de la població, confiant que la situació canviaria va deixar d’acompanyar-nos. “Ahora empleo” va ser el lema de la campanya del govern i molta gent ho va creure.


Lluny de canviar eixa situació de precarietat, el govern de Rajoy intensifica les retallades en sanitat, educació, prestacions socials, desocupació, fins i tot mol­tes famílies es queden sense vivenda. Ara pretenen, de nou, enganyar-nos dient que amb la Reforma Laboral a llarg termini tindrem treball i drets. ENS MENTEIXEN!, pretenen que paguem LA SEUA crisi.
Per parar tot aquest trepig és necessària la lluita i mobilització de persones treballadores, aturades, estudiants, professorat, petits comerciants... Junts i de mane­ra coordinada podem tombar la REFORMA LABORAL sense negociar, fer-li front al poder financer i empresarial i exigir als responsables dels sindicats majoritaris que no es queden en una Vaga General, sinó que la VAGA siga INDEFINIDA, continuant la lluita FINS QUE LA REFORMA SIGA REVOCADA.
La reforma laboral i les retallades socials són conseqüència de la submissió als interessos d’uns pocs, els especuladors, els acomodats i els corruptes dirigents polítics.
EL DIA 29 DE MARÇ HEM DE PARAR EL PAÍS, NO TREBALLAR, NO COM­PRAR, NO UTILITZAR EL TELÈFON MÒBIL, NO CARREGAR BENZINA, NO ANAR AL BANC, NI A CLASSE...

CALENDARI D'ACCIONS

Dilluns, dimarts i dimecres:
8.30 hores, INEM (C/Jaume II), distribució de pamflets

Dijous, 29M: 

11h. Davant de l'Hospital
12h. Assemblea, Plaça de la Indignació (antiga plaça de l'Ajuntament)

Descarrega't els díptics i fes difusió!

Castellà-Valencià

No hay comentarios:

Publicar un comentario