jueves, 9 de febrero de 2012

REUNIÓ: CONTRA LES RETALLADES, RESPOSTA CONTUNDENT

    Hola company@s,

Des de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna, llancem aquesta convocatòria, de caràcter ampli i obert, a tot tipus d’organitzacions sindicals, socials, col·lectius, plataformes, assembles del 15M, assemblees de centres de treball, serveis socials, sectors o empreses públiques, etc... i totes aquelles persones que, a títol individual, estiguen interessades, per a preparar i organitzar la contestació social contundent i massiva de manera col·lectiva, contra tota l’onada de mesures antisocials que ja estem patint i que es preveu augmentaran en un futur immediat.

La reunió serà el dijous, 9 de febrer, a les 19.30 hores, en el C/Pintor Sorolla, 39, de Gandia.

Considerem de molta importància l’aliança social que poden eixir d’questa iniciativa, si hi ha una voluntat real i unitària i ens ho currem.

 Salutacions

Comissió de Salut i Benestar Social
    Assemblea 15M Safor-Valldigna

-------------------------------------

 Hola compañer@s,

Desde  la Asamblea del 15M Safor-Valldigna, lanzamos esta convocatoria, de carácter amplio y abierto a todo tipo de organizaciones sindicales, sociales, colectivos, plataformas, asambleas del 15M, Asambleas de centros de trabajo, servicios sociales, sectores o empresas públicas, etc.. y todas aquellas personas que, a título individual, estén intresadas, para preparar y organizar la contestación social contundente y masiva de manera colectiva, contra toda la ola de medidas antisociales que ya estamos padeciendo y que se prevé aumentarán en un futuro inmediato.

La reunión será el jueves, 9 de febrero, a las 19.30 horas, en la C/Pintor Sorolla, 39, de Gandia.

Consideramos de mucha importancia la alianza social que puede salir de esta iniciativa, si hay una voluntad real y unitaria y nos lo curramos.

Saludos,

Comisión de Salud y Bienestar Social
    Asamblea 15M Safor-Valldigna

No hay comentarios:

Publicar un comentario