martes, 21 de febrero de 2012

CONCENTRACIÓ DAVANT L’AJUNTAMENT DE GANDIA EN SOLIDARITAT AMB ELS ESTUDIANTS DE L’IES LLUÍS VIVES I PER CONDEMNAR LA VIOLÈNCIA POLICIAL CONTRA ESTUDIANTS, MENORS, MANIFESTANTS I CIUTADANIA EN GENERAL

Després de cinc jornades de tensió extrema, generada per les actuacions policials; de detencions indiscriminades, contra estudiants de secundària, menors d’edat, de l’Institut Lluís Vives de València; de la brutal i desmesurada violència policial exercida contra persones innocents (que ha comptat amb el suport de la delegada del govern, Paula Sánchez de León); la situació a València continua sent, encara de matinada, de persecució als estudiants reunits en assemblea, a distints punts de la ciutat.

Davant aquesta situació, totalment impròpia d’una anomenada “democràcia”,  l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna fa una crida a la máxima mobilització ciutadana, de les comarques de La Safor i Valldigna, per a mostrar el nostre rebuig més absolut; la nostra solidaritat amb els joves detinguts; per a exigir la seua llibertat; i per a exigir la dimissió de la delegada del govern i dels responsables policials.

Per això, CONVOCA, DIMARTS, 21 DE FEBRER, 20 HORES, a tota la ciutadania a la plaça de la Indignació (antiga plaça de l’Ajuntament), a Gandia.

Davant els intents d’intimidació, mobilització ciutadana

Les imatges que ja han donat la volta a mig món, evidencien les situacions de persecució i violència extrema generades per les actuacions policials, on la majoria d’involucrats eren menors d’edat que no han ofert cap tipus de resistència. Els propis agents de policia els han impedit inclús dissoldre les manifestacions, mantenint cèrcols i les persecucions en tot moment.

Recordem que la mobilització estudiantil ha tingut com orige l’escalada de retallades en l’ensenyament públic, l’últim esglaó del qual ha estat el decret de mesures urgents per a la reducció del dèficit del Consell de la Generalitat Valenciana, de 5 de gener.

Recordem que tenim dret a manifestar-nos, dret a reunir-nos i a fer-ho sense cap tipus de coacció policial.

Companyes i companys de l’Assemblea que han estat a València, han presenciat tots aquests abusos policials, però també la solidaritat de transeünts que, escandalitzats, assistien a aquestes mostres de violència. La Safor i La Valldigna hem de sumar-nos a aquests suports. I demà, tindrem la ocasió de fer-ho, sota un missatge clar: NO A LA VIOLÈNCIA POLICIAL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario