miércoles, 22 de febrero de 2012

23F, CASSOLADA A BANCAIXA

Dijous, 23 de febrer, a les 11 del matí, participa en la cassolada a Bancaixa, per a denunciar la falta de transparència, la traició a la confiança i la manca d'informació als clients (gran part gent gran) que es senten “víctimes” de la venda de productes financers enganyosos com les “obligacions” vitalícies

IMPORTANT: LA CASSOLADA ES FARÀ FORA DE LA SUCURSAL BANCÀRIA



El cas de Carmen, i de molta més gent que encara no ho sap...

“De aquí no nos moveremos hasta que nos devuelvan nuestro dinero”. Amb aquestes paraules Carmen porta vora un mes a les portes d’una sucursal de Bancaixa a Gandia. Abans estava amb el seu marit a qui, finalment, la salut li impedeix continuar suportant tantes hores de peu. Però Carmen continua ferma, per a denunciar que aquest banc ha traït la seua confiança. Se sent víctima d’un engany.

Segons va explicar la pròpia afectada, durant la celebració de l’Assemblea del 15M, el darrer 4 de febrer, “Cuando me ofrecieron estas “obligaciones” no me dieron toda la información de manera clara. Yo pensaba que estaba poniendo mi dinero a “plazo fijo”. Y, ahora, cuando necesito los ahorros de toda una vida, no puedo acceder a ellos”.

Per això, recull signatures i informa a altres possibles afectats perquè ixquen també al carrer i demana els suport de la ciutadania. Un suport al que s’unit el 15M Safor-Valldigna.

És per aixó que demà, dijous, 23 de febrer, a les 11 del matí, fem una crida a tota la ciutadania perquè participe en una cassolada davant de Bancaixa (Avda República Argentina, 54), per a denunciar la venda de productes enganyosos, com les anomenades “obligacions vitalícies” que impedeixen que, a dia de hui, Carmen i el seu marit puguen retirar els estalvis de tota una vida.

L’Assemblea del 15M Safor-Valldigna denuncia que, com Carmen i el seu marit, són moltíssimes les persones afectades a La Safor que, moltes per desconeixement, altres perquè pensen que no hi ha res a fer, encara no han eixit a denuncia-ho. És per això que demà direm a Bancaixa que açò acaba de començar. Anem a posicionar-nos al costat de les persones afectades, front als abusos de la banca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario