miércoles, 11 de enero de 2012

Més de 3.000 signatures demanen a l’Ajuntament de Gandia la no privatització de la gestió de les escoletes

L’Assemblea del 15M Safor-Valldigna segueix sumant adhesions per a que no es privatitzen les escoletes municipals i presenta més d’un miler de noves signatures

L’ Assemblea del 15M Safor-Valldigna fa hui, dijous, 12 de gener, a les 11.30 hores, al registre d’entrada de l’Ajuntament de Gandia, el segon lliurament de les signatures que sol·liciten a l’ Ajuntament la no privatització de la gestió de la xarxa d’escoletes municipals de Gandia.

Després de la presentació de les 2.243 signatures, feta el 29 del juliol passat, la nostra Assemblea ha continuat amb la recollida de signatures, així com, l’ adhesió de diferents entitats i col.·lectius socials de la comarca. Amb aquest segon recull de més de 1.000 signatures volem significar la nostra oposició i la de moltes ciutadanes i ciutadans de Gandia a  deixar en mans d’ empreses privades un bé comú com és l’educació pública, representada per  les nostres escoletes municipals. En total, ja hem sumat més de 3.000 voluntats.

 És la nostra voluntat de continuar aquesta campanya d’informació i sensibilització ciutadana per defensar i dignificar l’ educació. És “un valor” que no ix al mercat, ni es compra, ni es ven.

A hores d’ ara, l’ actual  equip de govern de l’ Ajuntament no ha donat cap resposta a la nostra sol·licitud, i ha continuat amb el procés de privatització, que vol portar a terme durant els propers dies. És el moment de que totes les persones afectades i la ciutadania reaccione davant d’ aquesta usurpació d’ allò que és nostre, L’ ESCOLA DEL MUNICIPI, L’ ESCOLA PÚBLICA. Alguns pares i mares ja estan fent-ho, i s’han sumat a la recollida de signatures que continuarem presentant al consistori, evidenciant, tantes voltes com calga, la impopularitat d’aquesta mesura.

La gestió privada suposa obrir la porta a la “PURA I DURA MERCANTILITZACIÓ DE L’ EDUCACIÓ”. On els criteris de rendibilitat econòmica i empresarial s’ imposen sobre el model públic actual que gestiona el propi Ajuntament, el qual està molt pròxim a allò que desitgem com “ESCOLA PÚBLICA”: Escola democràtica, plural, igualitària, justa, inclusiva i vertebradora d’una societat més democràtica que fomenta la cultura de la participació.  L’ escola de qualitat, la de totes i tots, és l’ escola pública.

Per tot això, exigim el manteniment de la gestió pública i municipal de les escoletes que són l’ avantguarda per a la millora en totes les etapes de l’ ensenyament públic.

Si vols descarregar-te el full per a recollir signatures, punxa ACÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario