jueves, 8 de septiembre de 2011

Ordre del dia, assemblea de divendres

Aquest és l'ordre del dia per a l'assemblea de divendres, 9 de setembre, que començarà a les 20 hores, a la plaça de la Indignació (antiga plaça de l'Ajuntament), a Gandia:

1. Introducció i resum de l'assemblea anterior
2. Comissions: Informaran de la situació de cada comissió després de l'estiu.

- Coordinació
- Educació
- Laboral
- Art, Oci i Cultura
- Xicotet comerç
- Drets Humans
- Altres capacitats
- Habitatge
- Ús de la terra
- "Salvem la marjal"
- Gent major
- Comunicació
- Jurídica
- Acció de carrer
- Grup de treball "Cap a la vaga general"

3. Coordinació informa de la jornada "Interpueblos" a Mislata.
4. Jurídica informa sobre la iniciativa "interelectoral"
5. Torn obert de paraula.


5 comentarios:

  1. La plaça que digueu de l'Ajuntament no ha estat mai nomenada la plaça de l'Ajuntament. Ha tingut diversos noms com l'antic i alhora actual de Plaça Major; el de la Constitució, durant part del segle XIX i durant el període 1979-2001. També d'altres, com ara plaça del 'Caudillo' o plaça de 'Fernando VII', ambdós de trista memòria. També ha tingut el nom popular de plaça del Mercat, adoptat per la falla. Però mai ha tingut, oficialment, el nom de plaça de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  2. És molt cert Jesús, el que passa és que com en molt pobles i ciutats, quan expliques l'adreça de la plaça major sempre recorrem a identificar-la per ser on està l'ajuntament.
    Jo coneixia els noms de "Caudillo", "Constitució", "Mercat", però mai he sabut el perquè dels canvis oficials i em sembla que podria ser una xerrada interessant.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies, Jesús! pense com Begonya, seria genial conèixer la història de la "nostra" plaça. Jo sí conec la plaça com a "plaça de l'Ajuntament", tota la vida l'he anomenat així. Visc al Centre Històric de tota la vida i mai l'he anomenat plaça Major! Ja veus, distints usos, per a tots els gustos!

    Siga com siga, gràcies pel xicotet recorregut històric pels noms de la plaça.

    Salut!

    ResponderEliminar
  4. No estic segur si podria construir una xerrada al voltant dels noms de la plaça, però ho comentem, si voleu, a la propera assemblea. Salut i ànim!

    ResponderEliminar
  5. He fet al meu bloc un comentari sobre el tema.
    Salut

    ResponderEliminar