miércoles, 28 de septiembre de 2011

CONCURS FOTOGRÀFIC: "15M, ALTRA MIRADA" (NOVA DATA D'ENTREGA 30 D'OCTUBRE)

La Comissió d’Art, Oci i Cultura llança hui el concurs fotogràfic “15M, Altra mirada”, amb l’objectiu de recollir, fins al proper 30 d’octubre, imatges d’altres mirades sobre el que ha estat aquest moviment, no sols a La Safor i a la Valldigna, sinó arreu del món. És, per tant, un certamen amb vocació internacional el resultat del qual no sols es mostrarà a Gandia, sinó que es treballarà per traure’l fora de les fronteres de l’Estat. La ciutadania en general està convidada a participar. Les bases estan disponibles al bloc de l’Assemblea La Safor-Valldigna (acampadagandia.blogspot.com), en valencià, castellà, anglés i italià.

Alguns entenem el 15M, com una petita espurna capaç d’il·luminar camins per a que s´ompliguen d’esperança. Un exercici de reflexió i compromís per un món més just i sostenible. Per aquest motiu, i sabedors de que les expressions espontànies del carrer  han sigut fotografiades per molta gent, ens ha paregut interessant crear aquest certamen. Ens agradaria recordar, transmetre a més gent instants, situacions, dies i imatges plenes d’esperança, d’il·lusió i de futur. Imatges d´ altres mirades.

Degut a les circumstancies i a la pròpia essència del 15M (entenem que els diners i les coses materials no són el més important), oferim als seleccionats mostrar les seves fotografies en diferents espais de la ciutat de Gandia, així com en altres ciutats o comunitats.

La primera exposició tindrà lloc en la Universitat Politècnica, al campus de Gandia el dia 2 de desembre de 2011. Les dates de les següents exposicions seran publicades i posades en coneixement dels seleccionats.

Pròximament publicarem al nostre bloc les bases del concurs en anglés i en francés.

Consulta les bases: valencià / castellà/ anglés/ italià

-------------

La Comissió d’Art, Oci i Cultura lanza hoy el concurso fotográfico “15M, Otra mirada”, con el objetivo de recoger, hasta el próximo  30 de octubre, imágenes de otras miradas sobre lo que ha sido el movimiento, no sólo en La Safor y en la Valldigna, sino en el resto del mundo. Es, por lo tanto, un certamen con vocación internacional, cuyo resultado no sólo se expondrá en Gandia, sino que trabajaremo para sacarlo fuera de las fronteras del Estado. La ciudadanía en general está invitada a participar. Las bases del concurso están diponibles en el blog de la Asamblea La Safor-Valldigna (acampadagandia.blogspot.com), en valenciano, castellano, inglés e italiano.

Algunos entendemos el 15M, como una pequeña llama capaz de iluminar caminos para que se llenen de esperanza. Un ejercicio de reflexión  y compromiso para un mundo más justo y sostenible. Por este motivo, y, a sabiendas que las expresiones que ha tenido en la calle  han sido fotografiadas por mucha gente, nos ha parecido interesante crear este certamen. Nos gustaría recordar, transmitir a más gente, instantes, situaciones, días e imágenes llenas de esperanza, de ilusión  y de futuro. Imágenes de otras miradas.

Debido a las circunstancias y a la esencia misma del 15M (entendemos que el dinero y lo material no es lo más importante), ofrecemos a los seleccionados mostrar sus fotografías en diferentes espacios de la ciudad de Gandia así como en otras ciudades o comunidades.

La primera exposición tendrá lugar en la Universidad Politécnica en el Campus de Gandia el día 2 de diciembre de 2011. Las fechas de las exposiciones siguientes serán publicadas y puestas en conocimiento de los seleccionados.

Consulta las bases: valencià / castellano/ inglés/ italiano
Próximamente publicaremos en nuestro blog las bases de este concurso en inglés y en francés.

1 comentario:

  1. gracias por estar,me gustaría que miraseis mis fotografías del movimiento 15 M.http://jesusguerramartinez.blogspot.com Entrar en el apartado "DEMOCRACIA REAL YA Y MOVIMIENTO 15 M " DEL MENÚ.
    CUANDO SE SABEN LAS FOTOGRAFIAS SELECIONADAS?PARA VUESTRO CONCURSO?

    ResponderEliminar