lunes, 15 de agosto de 2011

FES-TE CARTELL HUMÀ I DIGUES AL GOVERN DE GANDIA "SALVEM LA MARJAL"

L’Assemblea La Safor-Valldigna ha organitzat, per al proper dissabte, un cartell humà a la Platja de Gandia, per fer una crida ciutadana per salvar la marjal de Gandia, davant l’amenaça del projecte de construcció d’un camp de golf, anunciat per l’actual govern de Gandia.

Rebutgem el projecte de construcció d’un camp de golf a la marjal de Gandia, impulsat per l’Ajuntament gandià, perquè:
- És aquest un projecte il·legal a més d’injust que implicarà la desaparició irreparable de la nostra marjal, un ecosistema de valor incalculable.
-  Afecta zones catalogades per la Unió Europea com a ZEPA (zona d’especial protecció per a les aus) i LIC (lloc d’interés comunitari).
- El govern de Gandia no escolta la veu del poble ni contempla alternatives respectuoses, racionals i sostenibles amb el medi ambient i ser un insult per a la ciutadania que està pagant una crisi econòmica produïda en part i agreujada pel model urbanístic fonamentat en els camps de golf i en l'urbanisme depredador.
Per tot això i més, CONVIDEM A TOTA LA CIUTADANIA A SUMAR-SE AL CARTELL HUMÀ QUE FORMAREM EL PROPER DISSABTE, 20 D'AGOST, A LA PLATJA DE GANDIA (davant dels apartaments Bonaire). SERÀ A LES 12 DEL MIGDIA, PER POSAR DE MANIFEST EL NOSTRE REBUIG I PER LLANÇAR UN MISSATGE BEN CLAR:
LA NOSTRA MARJAL ESTÀ EN PERILL I ÉS NECESSARI QUE TOTES I TOTS LLUITEM PER SALVAR-LA.
VINE! PARTICIPA! FES SENTIR LA TEUA VEU!

No hay comentarios:

Publicar un comentario