sábado, 9 de julio de 2011

Units per la Marjal

Ahir per la vesprada, vaM tenir la sort de gaudir d'un taller-col·loqui junt amb Xavi Ródenas i Jesús Villaplana, sobre la marjal. Una oportunitat per conèixer quina és la situació de la marjal i per veure quina mena de col·laboració podem tenir la ciutadania i el teixit associatiu per defendre i, arribat el moment, per lluitar, per la preservació d'aquest invaluable espai natural. La informació transferida per aquests dos coneixedors del treball i la lluita ecologista a La Safor i La Valldigna serà, sens dubte, molt útil a l'hora de començar amb el grup de treball sobre la marjal que l'Assemblea va crear en la sessió del darrer dissabte, celebrada a la Platja de Gandia.

Us anirem informant de les accions preventives i reactives (en cas que siga necessari), per tal de comptar amb la vostra indignació. Una indignació que treballarem perquè estiga ben informada, celebrant més xarrades d'aquest tipus a la plaça. Perquè més es valora el que més es coneix, anem a treballar de debò perquè al conéixer una mica més la marjal la ciutadania no dubte en dir que no, que LA MARJAL NO ES TOCA!


A partir d'aquesta xarrada, s'ha obert un pont de comunicació entre la Plataforma pels Pobles de La Safor i l'Assemblea La Safor-Valldigna. Una trobada que té l'objectiu de sumar voluntats, sumar forces i exigir amb més rotunditat el respecte pel patrimoni arquitectònic i natural de la nostra comarca. Gràcies, Xavi i Jesús. Esperem comptar amb més xarrades com aquesta aviat.

2 comentarios:

  1. Va ser un col.loqui molt interessant! Gràcies a Xavi i Jesús vaem saber més de la problemàtica de la marjal! La marjal no es toca i hem de unir forces per que així siga!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies companyes i companys. Per a mi personalment va ser un plaer poder col·laborar una miqueta amb el 15M del meu poble. Em vaig trobar molt bé amb totes i tots a la plaça, les questions de la gent em van semblar molt interessants i en el debat jo també vaig aprendre. Crec que va ser genial tenir a Jesús que és un expert i ell si, és un històric de l'ecologisme saforenc, aquell vespre amb nosaltres.
    Moltes gràcies pel tracte i per comptar amb nosaltres, de debó va ser un bon plaer. Molts ànims i endavant la lluita, és vital i necesària. Compteu amb mi.
    Xavi Ródenas

    ResponderEliminar