lunes, 13 de junio de 2011

L'acampada La Safor-Valldigna continua a la Plaça dels Indignats. Les assemblees seran dimarts, divendres i dissabtes, a les 20 hores.

L'Assemblea La Safor-Valldigna va consensuar, en la sessió celebrada en la vesprada d'ahir, diumenge, continuar amb l'acampada a la Plaça dels Indignats a Gandia. Les activitats al carrer continuen, així com les assemblees que es celebraran tres vegades per setmana. Els dimarts, divendres i dissabtes, a les 20 hores, la Plaça dels Indignats, antiga Plaça de l'Ajuntament de Gandia, seguirà sent l'espai per al debat i la participació.
La del divendres serà, una setmana més, una assemblea especial, de cara a la celebració, el proper diumenge 19 de juny, d'una Globalrevolution, que es traduirà en l'ocupació pacífica de les places públiques de les ciutats de moltes parts del món, també de Gandia i les comarques colindants, així com la creació d'espais de trobada, debat i reflexió. És el nostre deure recuperar l'espai públic i decidir el món que volem. Fem una crida a tota la ciutadania a la participació! Us anirem informant al llarg de la setmana de totes les novetats al voltant del 19-J!

Fes sentir la teua veu!


Assemblea La Safor-Valldigna

2 comentarios:

  1. Avanti, os sobran las razones, nos faltan corazones, poco a poco se irán sumando...con amor todo se consigue.
    Abrazos y besooos...
    José Mª

    ResponderEliminar
  2. Mitja dotzena d'ous calcule que van tirar... Si haveren arribat abans, s'haurien desfogat i pot ser que haveren dinat truita.

    ResponderEliminar